Coinsencyclopedia.org

— D W Washburn

Freshly updated

Se fotboll

Jag har lekt med tanken lite grann att jag ska ta och skaffa fotbollsbiljetter till Tottenham. Det skulle verkligen vara otroligt härligt att verkligen sitta där och se matchen på riktigt. Det skulle vara en otroligt härlig upplevelse tror jag. Så jag ska verkligen se vad jag kan hitta ...

Nog eventjes goed werken.

Nog enkele weekends eens goed doorwerken en ik geloof ddat de nieuwbouw in Broek op Langedijk waar mijn broer aan het bouwen is, dat we dus die nieuwbouw in feite kunnen opleveren aan de klant die dieze besteld had. Mijn broer is dag en nacht bezig met zijn werk en ...

Belysning inomhus

Jag beställde precis fettförbrännande tabletter som kommer hjälpa mig att komma i form med min träning. Jag kommer också att dricka protein pulver för att få i mig protein eftersom att jag inte kommer hinna eller orka äta så mycket. Jag hoppas på snabba resultat och att det håller i ...

Eindelijk het juiste onderdeel.

Vandaag heb ik eindelijk gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik was vandaag nog maar eens naar de sloperij gegaan om te kijken of ze ondertussen niet het juiste onderdeel hadden binnengekregen dat nergens meer op de markt te verkrijgen was. Ik heb zo wat alle ...

Eindelijk het juiste onderdeel.

Vandaag heb ik eindelijk gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik was vandaag nog maar eens naar de sloperij gegaan om te kijken of ze ondertussen niet het juiste onderdeel hadden binnengekregen dat nergens meer op de markt te verkrijgen was. Ik heb zo wat alle ...

Golvvärme via vatten

Vattenburen golvvärme innebär ju självklart att det är vatten som fungerar som värmare i golvet. Fast det är ju inte direkt så att det är fullt med varmvatten på golvet, det hade nämligen vart väldigt konstigt. Men istället så är det under en mer kontrollerad form eftersom att varmvattnet ...

Ik schrok me rot.

Ik moet zeggen dat ik toch al met betere dingen ben wakker geworden dan deze ochtend hoor! Toen ik namelijk de gordijnen opendeed van de slaapkamer voordat ik naar de badkamer wou gaan, zag ik mijn bejaarde overbuurvrouw in lingerie voor de raam staan. Ik schrok me in het begin ...

En ställning som rullar

Jag har precis skaffat mig en rullställning som jag är riktigt nöjd med. Jag brukar använda den vid mindre byggen eller reparationer av huset. Den är riktigt smidig att använda också eftersom att den enkelt går att flytta genom att rulla på. Så den är riktigt smidig och jag ...

Säkert boende

Jag har precis hjälpt till och installera ett nyss passersystem för en fastighet med flera lägenheter. De är systemen fungerar riktigt bra. De ser verkligen till att bara de som är behöriga kan komma in. Man vill ju självklart inte att vem som helst ska kunna vandra in och göra ...

Dat zal niet zo gemakkelijk zijn.

Deze morgen toen ik de computer wilde opstarten om wat mails te lezen waar ik al enkele dagen op wachtte, wou mijn computer niet opstarten. Door alle kabels en dergelijke eens uit te trekken en in te steken dacht ik een kans te maken het probleem te kunnen oplossen, maar ...

Vrij zijn

Als ik naar de zee kijk van mijn terras kan ik mij wegdromen en niet aan andere dingen denken, zoals garagedeur amersfoort of bouwen of andere praktische dingen. Dan wil ik alleen maar denken aan de heerlijke sfeer die je hebt als je vrij kan zijn en in de ...

Friterat

Varför ska friterat vara så gott och varför fick min kompis för sig att ge en fritös till mig i present. I och för sig vet jag varför hon gav den till mig och det är för att jag älskar pomfrits. Jag är väldigt glad för min present men ...

Blivit övertalad, lurad

Min syster har lurat mig att följa med henne och göra en färgning av ögonfransarna och mina ögon-bryn kristianstad imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det och jag har aldrig gjort någonting liknande förut. Så det ska bli spännande, men jag fattar inte hur jag har ...